Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα γραφεία της ΕΒΖ θα διανυκτερεύσουν οι τευτλοπαραγωγοί

Ο πρόεδρος του Σωματείου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας Παύλος Μπογιαννίδης, δήλωσε ότι οι τευτλοπαραγωγοί θα αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν και το Σαβατοκύριακο στα γραφεία της ΕΒΖ ή θα επιστρέψουν και πάλι τη Δευτέρα.

Στα γραφεία της ΕΒΖ θα διανυκτερεύσουν οι τευτλοπαραγωγοί

Στα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), στη Θεσσαλονίκη, είναι αποφασισμένοι να διανυκτερεύσουν και απόψε -όπως χθες- οι τευτλοπαραγωγοί, οι οποίοι πραγματοποιούν κατάληψη, ζητώντας να τους καταβληθούν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλονται.

Αύριο, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας Παύλος Μπογιαννίδης, οι τευτλοπαραγωγοί θα αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν και το Σαβατοκύριακο στα γραφεία της ΕΒΖ ή θα επιστρέψουν και πάλι τη Δευτέρα.

Σήμερα, εκπρόσωπός τους, σύμφωνα με τον κ. Μπογιαννίδη, ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ είναι και σε επαφή με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος θα επισκεφθεί αύριο τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης. Θα επιδιώξουν δε, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα έρθει την ερχόμενη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους, μοιράζοντας ζάχαρη στους περαστικούς και ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v