Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Epsilon Net: Διεκδικεί διάκριση στα European Business Awards 2014-2015

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός.

Epsilon Net: Διεκδικεί διάκριση στα European Business Awards 2014-2015

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Epsilon Net συγκαταλέγεται στους National Champions της χώρας των φετινών European Business Awards 2014-2015.

Φέτος, η Epsilon Net διεκδικεί μια θέση στις δέκα καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης στην κατηγορία «Καινοτομία», τη στιγμή που πέρσι στον ίδιο θεσμό, ο πρόεδρος της εταιρίας, κος Ιωάννης Μίχος, συγκαταλέχθηκε στους δέκα κορυφαίους επιχειρηματίες της Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Epsilon Net, αν αναλογιστεί κανείς πως η καινοτομία ανέκαθεν αποτελούσε βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρία και έχει βραβευτεί επανειλημμένα στον τομέα αυτό από φορείς όπως: το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Trade Leaders' Club, και τα Βραβεία Ελληνική Αξία.

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International.

Η βράβευση των National Champions έλαβε χώρα στις 15 Ιανουαρίου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards στην Αίγλη Ζαππείου. Το βραβείο παρέλαβε για την εταιρία η Γενικά Διευθύντρια της Epsilon Net, κα Βάσω Αναγνώστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v