Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο Δ.Σ. της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες που εκλέχθηκε από την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων στις 12.01.2015.

Το νέο Δ.Σ. της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες
Η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες γνωστοποιεί ότι η από 12.01.2015 Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με το από 23.01.2015 πρακτικό διοικητικού συμβουλίου, καθορίζοντας παράλληλα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002, ενώ συγκροτήθηκε και η Επιτροπή Ελέγχου του άρθρου 37 του Ν.3693/2008.

Εν όψει των ως άνω το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

1. Αθανάσιος Πραχάλης (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου - Εκτελεστικό Μέλος)

2. Anita Hamilton (Εκτελεστικό Μέλος)

3. Vadim Doubrovin (Εκτελεστικό Μέλος)

4. Olga Novikova (Μη Εκτελεστικό Μέλος)

5. Αντώνιος Γιαννόπαπας (Μη Εκτελεστικό Μέλος)

6. Μιχαήλ Ζαχαριάδης (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)

7. Παναγιώτης Αγρίμης (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)

Η Επιτροπή Ελέγχου του άρθρου 37 του Ν.3693/2008 αποτελείται από τα κάτωθι μέλη:

1. Αντώνιος Γιαννόπαπας (Μη Εκτελεστικό Μέλος)

2. Μιχαήλ Ζαχαριάδης (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)

3. Παναγιώτης Αγρίμης (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)

Επίσης το διοικητικό συμβούλιο ορίζει τον κ. Στέφανο Παλάγκα του Σωτηρίου, ως Εσωτερικό Ελεγκτή της εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν.3016/2002.Με το ίδιο ως άνω πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου χορηγήθηκαν νέες αρμοδιότητες και εξουσιοδοτήσεις.

Την ενάσκηση όλων των εξουσιών και αρμοδιοτήτων του αναθέτει στα τρία (3) ως άνω Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ., ήτοι στους κ. Αθανάσιο Πραχάλη, Anita Hamilton και Vadim Dubrovin. Συγκεκριμένα τους αναθέτει την εκπροσώπηση της εταιρίας ενώπιον κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, ενώπιον Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών, ενώπιον κάθε Διοικητικής, Δικαστικής, Αστυνομικής, Εκκλησιαστικής ή και άλλης Αρχής μη ενδεικτικά αναφερομένης, ενεργώντας ο καθένας χωριστά.

Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό είναι πενταετής και δύναται να παραταθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v