Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Allianz: Νέος κανονισμός κινήτρων για τον κλάδο ζωής

Το νέο Κανονισμό Κινήτρων για πωλήσεις δραστηριότητας Ζωής παρουσίασε η ασφαλιστική εταιρία στο δίκτυο συνεργατών της.

Allianz: Νέος κανονισμός κινήτρων για τον κλάδο ζωής

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το Δίκτυο Υποκαταστημάτων αποκλειστικής συνεργασίας της Allianz Ελλάδος, το νέο Κανονισμό Κινήτρων για πωλήσεις δραστηριότητας Ζωής, που παρουσιάστηκε από τη Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρείας σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η κ. Νόρα Σταθούρου, Διευθύντρια Πωλήσεων, απευθυνόμενη σε 200 συνεργάτες, παρουσίασε αναλυτικά το νέο Κανονισμό, εστιάζοντας στη νέα δομή, τα πλεονεκτήματα αλλά και τα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία που προκαλούν έναν επαγγελματία συνεργάτη να κατακτήσει υψηλούς παραγωγικούς στόχους.

Ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων, σύγχρονος, δίκαιος, διαφανής και άκρως ανταποδοτικός, απαντά ολοκληρωμένα στις αναπτυξιακές προτεραιότητες της Allianz Ελλάδος:

• Επιβραβεύει το σύνολο των παραγωγικών συνεργατών
• Προσμετρά όλες τις σύγχρονες προϊοντικές λύσεις της Allianz στη δραστηριότητα Ζωής & Υγείας
• Δίνει κίνητρο για τη δημιουργία ποιοτικού χαρτοφυλακίου
• Ενισχύει τις επιλογές συνταξιοδοτικών λύσεων
• Ανταμείβει τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους
• Δίνει κίνητρο για τη στελέχωση των γραφείων

«Ο νέος Κανονισμός έχει τη συνταγή της επιτυχίας» ανέφερε η κ. Νόρα Σταθούρου, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος. «Είμαστε μέλη ενός ισχυρού οργανισμού και αυτό για εσάς σημαίνει ασφάλεια.

Έχετε στα χέρια σας σύγχρονες προϊοντικές λύσεις και μοναδικά εργαλεία για να βοηθήσετε τον Έλληνα καταναλωτή να καλύψει τις ασφαλιστικές του ανάγκες. Δουλέψτε σκληρά και διεκδικήστε αυτό που μπορείτε και σας ανήκει. Ανταμειφθείτε γενναιόδωρα για τη δουλειά σας μέσα από το νέο Κανονισμό Κινήτρων.»

Στο νέο Κανονισμό ως εφαλτήριο ανάπτυξης και προοπτικής αναφέρθηκε ο κ. Πέτρος Παπανικολάου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, κατά την ομιλία του στους συνεργάτες της εταιρείας. «Ο σχεδιασμός μας δεν είναι ούτε συγκυριακός, ούτε ευκαιριακός. Στοχεύουμε στην ενίσχυση της θέσης μας στον κλάδο Ζωής & Υγείας και για αυτό σχεδιάζουμε σύγχρονες και ανταποδοτικές λύσεις, επενδύουμε στην εκπαίδευση των συνεργατών μας και φροντίζουμε να σας ανταμείβουμε μέσα από ένα διαφανές και δίκαιο πλαίσιο αμοιβών. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε την ασφαλιστική συνείδηση της κοινωνίας για να μπορέσει να βρει τις κατάλληλες λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Μας ενδιαφέρουν πρωτίστως οι σωστές πωλήσεις και όχι οι πολλές πωλήσεις»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v