Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το σύστημα ATLANTIS ERP της Altec στην Μπακατσέλου Δ. Υιοί

Η προμήθεια του «ATLANTIS E.R.P.» στην Μπακατσέλου Δ. Υιοί Α.Ε. καθώς και οι υπηρεσίες εγκατάστασης υλοποιήθηκαν από την Ορόσημο Πληροφορική, εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Altec Software.

Το σύστημα ATLANTIS ERP της Altec στην Μπακατσέλου Δ. Υιοί
Το πληροφοριακό σύστημα «ATLANTIS E.R.P.» της Altec Software επέλεξε η Μπακατσέλου Δ. Υιοί Α.Ε, εταιρία εμπορίας ειδών υγιεινής, για την κάλυψη των μηχανογραφικών της αναγκών.

Η προμήθεια του «ATLANTIS E.R.P.» καθώς και οι υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης, επικοινωνίας και ανάπτυξης ειδικών εφαρμογών, υλοποιήθηκαν από την «Ορόσημο Πληροφορική Α.Ε.», εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Altec Software με παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Βουκουρέστι, που έχει υλοποιήσει πολλά και μεγάλα projects με το «ATLANTIS E.R.P.» τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Στο συγκεκριμένο έργο ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην πλήρη και αποτελεσματική διαχείριση των εταιρικών πόρων, στη αυτοματοποιημένη επικοινωνία των καταστημάτων με τα κεντρικά γραφεία, στο σχεδιασμό εμπορικών και προωθητικών πολιτικών, στον αποτελεσματικό προγραμματισμό παραλαβών - παραδόσεων, στην πλήρη οικονομική και στατιστική πληροφόρηση της διοίκησης της εταιρίας, καθώς και στην εφαρμογή ολοκληρωμένης χρηματοοικονομικής πολιτικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της υλοποίησης του «ATLANTIS E.R.P.» η διοίκηση της εταιρίας είναι πλέον σε θέση να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να λαμβάνει άμεση πληροφόρηση ώστε να αναπτύξει περαιτέρω τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v