Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΚΑ: Θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό του ΑΔΜΗΕ

Ο διαγωνισμός αφορά την "Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Υπογείων Καλωδίων για την υπογειοποίηση τμήματος της εναέριας Γραμμής Μεταφοράς 150 kV, Διπλού Κυκλώματος ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Ι – ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ι", στην περιοχή της Καλαμάτας.

ΕΛΚΑ: Θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό του ΑΔΜΗΕ

Η Ελληνικά Καλώδια ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συμμετάσχει είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξίας στο δημόσιο διαγωνισμό της εταιρίας ΑΔΜΗΕ Α.Ε. με αριθμό ΔΑΠΜ-41412 (Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Υπογείων Καλωδίων για την υπογειοποίηση τμήματος της εναέριας Γραμμής Μεταφοράς 150 kV, Διπλού Κυκλώματος ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Ι – ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ι στην περιοχή της Καλαμάτας) κατά την ημερομηνία της 10/2/2015 ή σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη ημερομηνία αυτός τελικά διεξαχθεί.

Περαιτέρω, ανακοινώνεται από την Εταιρεία ότι οι ανώνυμες εταιρείες – μέτοχοι της, που οφείλουν σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 82/1996 να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, οφείλουν να της παράσχουν εμπροθέσμως πλήρη στοιχεία για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετοχών τους κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 του ως άνω Π.Δ., σε περίπτωση δε μη συμμόρφωσης τους με την εν λόγω υποχρέωση τους στερούνται των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική ιδιότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v