Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Viohalco: Μεταβίβαση υψηλής κυριότητας μετοχών από τον Ν. Στασινόπουλο

Ο κ. Νικόλαος Στασινόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. μεταβίβασε τη ψιλή κυριότητα 9.524.897 άυλων μετοχών τόσο στον Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλο όσο και στον Ιπποκράτη-Ιωάννη Ν. Στασινόπουλο.

Viohalco: Μεταβίβαση υψηλής κυριότητας μετοχών από τον Ν. Στασινόπουλο

Η εταιρεία Viohalco S.A/N.V, της οποίας οι μετοχές έχουν εισαχθεί πρωτογενώς στην οργανωμένη αγορά του Euronext Brussels S.A/N.V και δευτερογενώς στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοίνωσε ότι:

α) ο κ. Νικόλαος Στασινόπουλος του Μιχαήλ, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. αυτής, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 24/1/2015, μετεβίβασε, αιτία δωρεάς, προς τον υιό του, κ. Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλο, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, τη ψιλή κυριότητα εννέα εκατομμυρίων πεντακοσίων είκοσι τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα επτά (9.524.897) άυλων μετοχών, εκδόσεως της Εταιρείας (στο εξής οι Μετοχές), οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό τέσσερα και τριακόσια τριάντα επτά τοις εκατό (4,337%) του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, παρακρατώντας εφόρου ζωής την επικαρπία των Μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών.

β) ο κ. Νικόλαος Στασινόπουλος του Μιχαήλ, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. αυτής, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 24/1/2015, μετεβίβασε, αιτία δωρεάς, προς τον υιό του, κ. Ιπποκράτη-Ιωάννη Ν. Στασινόπουλο, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, τη ψιλή κυριότητα εννέα εκατομμυρίων πεντακοσίων είκοσι τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα επτά (9.524.897) άυλων μετοχών, εκδόσεως της Εταιρείας (στο εξής οι Μετοχές), οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό τέσσερα και τριακόσια τριάντα επτά τοις εκατό (4,337%) του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, παρακρατώντας εφόρου ζωής την επικαρπία των Μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών.

γ) ο κ. Μιχαήλ Στασινόπουλος του Νικολάου, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 24/1/2015, απέκτησε, αιτία δωρεάς, από τον πατέρα του, κ. Νικόλαο Στασινόπουλο του Μιχαήλ , Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. αυτής, τη ψιλή κυριότητα εννέα εκατομμυρίων πεντακοσίων είκοσι τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα επτά (9.524.897) άυλων μετοχών, εκδόσεως της Εταιρείας (στο εξής οι Μετοχές), οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό τέσσερα και τριακόσια τριάντα επτά τοις εκατό (4,337%) του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, παρακρατώντας ο κ. Νικόλαος Μ. Στασινόπουλος εφόρου ζωής την επικαρπία των Μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών.

δ) ο κ. Ιπποκράτης-Ιωάννης Στασινόπουλος του Νικολάου, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 24/1/2015, απέκτησε, αιτία δωρεάς, από τον πατέρα του, κ. Νικόλαο Στασινόπουλο του Μιχαήλ , Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. αυτής, τη ψιλή κυριότητα εννέα εκατομμυρίων πεντακοσίων είκοσι τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα επτά (9.524.897) άυλων μετοχών, εκδόσεως
της Εταιρείας (στο εξής οι Μετοχές), οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό τέσσερα και τριακόσια τριάντα επτά τοις εκατό (4,337%) του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, παρακρατώντας ο κ. Νικόλαος Μ. Στασινόπουλος εφόρου ζωής την επικαρπία των Μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v