Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Chillbox: Το ελληνικό frozen yogurt «μεταναστεύει» σε ΗΠΑ, Τουρκία και Ρωσία

Αυξάνεται η διεθνής παρουσία της ελληνικής αλυσίδας, που το τελευταίο τρίμηνο άνοιξε σημεία πώλησης σε ΗΠΑ, Ρωσία και Τουρκία. Τρία νέα καταστήματα στην αγορά της Σουηδίας.

Chillbox: Το ελληνικό frozen yogurt «μεταναστεύει» σε ΗΠΑ, Τουρκία και Ρωσία

Το βάπτισμα του πυρός σε ΗΠΑ, Τουρκία και Ρωσία έλαβε το τελευταίο τρίμηνο του 2014 η αλυσίδα frozen yogurt chillbox η οποία έχει ήδη παρουσία σε 15 χώρες.

Το πρώτο κατάστημα chillbox επί αμερικάνικου εδάφους ξεκίνησε τη λειτουργία του εντός του Νοεμβρίου του 2014 και εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας που ανακοινώθηκε την άνοιξη του 2014 με τη Lymell Holdings LLC, η οποία απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα master franchise για την Αμερική.

Εκτός από τις ΗΠΑ, το chillbox απέκτησε παρουσία και στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, όπου ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στα τέλη Νοεμβρίου τρία καταστήματα chillbox σε κεντρικά σημεία της πόλης σε συνεργασία με την εταιρεία 40S Gida ve Τurizm Ιsletmeleri A.S.

Επίσης, στα μέσα Δεκεμβρίου δύο νέα σήμεια άνοιξαν και υποδέχθηκαν το κοινό του ελληνικού frozen yogurt στις πόλεις Βορονέζ και Λίπετσκ στην αγορά της Ρωσίας, σε συνεργασία με την Dream Food LLC. Εν τω μεταξύ, μέσω της master franchise συμφωνίας με την Deli Grec S.A.S. για τη Γαλλία και σε συνέχεια του πρώτου καταστήματος στο Παρίσι δημιουργήθηκε και δεύτερο κατάστημα chillbox στην πόλη Ντιζόν.

Σε ό,τι αφορά την αγορά της Σουηδίας, που υπήρξε από τους πρώτους προορισμούς του εξωτερικού για τη chillbox, τα σημεία παρουσίας της αλυσίδας αυξήθηκαν σε επτά με το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων, σε προάστια της Στοκχόλμης και στην περιοχή Τάνουμ. Σημειώνεται πως η ανάπτυξη στη συγκεκριμένη αγορά πραγματοποιείται μέσω κύριας δικαιόχρησης με τη Health & Passion AB.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v