Orbit Couriers: Πιστοποιήθηκε για τη Διαχείριση Ποιότητας

Πιστοποίηση για τη διαχείριση ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001 έλαβε η θυγατρική της Ορφεύς Βεϊνόγλου και αποκλειστική αντιπρόσωπος της FedEx στην Ελλάδα, Orbit Couriers.

Orbit Couriers: Πιστοποιήθηκε για τη Διαχείριση Ποιότητας

Η Orbit Couriers, αποκλειστική αντιπρόσωπος της FedEx στην Ελλάδα και θυγατρική της Ορφεύς Βεϊνόγλου, ανακοίνωσε ότι πιστοποιήθηκε για τη Διαχείριση Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001.

Η πιστοποίηση, που έγινε από τη Lloyd's Register, αναγνωρίζει πως οι διαδικασίες που ακολουθεί η Orbit Couriers, τόσο για τις εσωτερικές της λειτουργίες όσο και για την εξυπηρέτηση των πελατών της, συνάδουν με τις απαιτήσεις του προτύπου και διασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε κάθε περίπτωση.

«Στόχος της Orbit Couriers είναι να προσφέρουμε διαχρονικά άριστες υπηρεσίες, αποτελώντας για τους πελάτες μας έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον χώρο των ταχυμεταφορών και logistics. Οι άνθρωποι της Orbit Couriers δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν ποιότητα υπηρεσιών. Η πιστοποίηση είναι η επικύρωση των προσπαθειών μας και το κίνητρο για να συνεχίσουμε να μεριμνούμε για την ποιότητα», δήλωσε ο Μιχάλης Μοσχογιάννης, Γενικός Διευθυντής της Orbit Couriers.

Η πιστοποίηση ISO 9001 αναπτύχθηκε από τον International Organization for Standardization (ISO) και αφορά στη διαχείριση ποιότητας. Για την πιστοποίηση λαμβάνονται υπόψη οι διαδικασίες που ακολουθεί η επιχείρηση για τις καθημερινές της λειτουργίες, οι διαδικασίες που εισάγει η επιχείρηση για τη βελτίωση της ποιότητας και η ικανοποίηση των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v