Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηνά ΑΤΕ: Στις 4/3 η Γενική Συνέλευση

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και την παροχή ασφαλειών υπέρ της μητρικής εταιρείας, καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Αθηνά ΑΤΕ.

Αθηνά ΑΤΕ: Στις 4/3 η Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ», καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 04 Μαρτίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στην έδρα της Εταιρείας, στο Μαρούσι Ν. Αττικής, οδός Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, αριθμός 16, Τ.Κ. 151 25.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη σύμβασης παροχής εγγύησης και την παροχή λοιπών ασφαλειών υπέρ της μητρικής εταιρείας με το διακριτικό τίτλο "J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.".

3. Παροχή ειδικής άδειας για την παροχή ασφαλειών υπέρ της μητρικής εταιρείας με το διακριτικό τίτλο "J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.".

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 16η Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στην έδρα της Εταιρείας στον ίδιο ως άνω χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v