Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Trastor: Επαναληπτική Γ.Σ. στις 10/3 για εκλογή Δ.Σ.

Την Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 11.00 θα συγκληθεί η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Trastor με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Trastor: Επαναληπτική Γ.Σ. στις 10/3 για εκλογή Δ.Σ.
Το διοικητικό συμβούλιο της Trastor, με απόφασή του που έλαβε στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου 2015, προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας σε επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 10/03/2015 και ώρα 11.00, στην έδρα της, Λ. Κηφισίας 116 και Δαβάκη 1.

Θέμα της επαναληπτική γενικής συνέλευση είναι η εκλογή νέου Δ.Σ. της εταιρίας, σύμφωνα με αίτημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι στη γενική συνέλευση της 20ής Φεβρουαρίου, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το αίτημα της Τράπεζας Πειραιώς για αλλαγή του Δ.Σ. της εταιρίας, υπήρξε διαφωνία μεταξύ των νομικών συμβούλων της Trastor και της Πειραιώς για το εάν η εταιρία ακινήτων Pasal (που ελέγχει το 37,08% των μετοχών) έχει δικαίωμα ψήφου ή όχι στη Γ.Σ.

Η Πειραιώς που ελέγχει το 33,8% της Trastor υποστήριζε πως δεν έχει δικαίωμα ψήφου η Pasal, καθώς οι μετοχές της έχουν ενεχυριαστεί. Η οικογένεια Θεοδωρίδη που ελέγχει τις Trastor και Pasal δεν δέχθηκε το αίτημα της τράπεζας για αναβολή της Γ.Σ. για τις 20 Μαρτίου και ψήφισε ώστε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 24/02 εν μέσω δηλώσεων εκπροσώπου της Πειραιώς για νέες δικαστικές κινήσεις από την πλευρά της.

Η έκτακτη γενική συνέλευση της 24ης Φεβρουαρίου, ωστόσο, ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, καθώς παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου 10 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 3.765.171 μετοχές ήτοι ποσοστό 6,86% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v