Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Inform Λύκος: Την επιστροφή κεφαλαίου αποφάσισε η ΓΣ

Την επιστροφή κεφαλαίου και την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Inform Λύκος.

Inform Λύκος: Την επιστροφή κεφαλαίου αποφάσισε η ΓΣ

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Inform Λύκος που πραγματοποιήθηκε την 27η Φεβρουαρίου 2015, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή αντιπροσωπεύθηκαν πέντε μέτοχοι της εταιρείας που εκπροσώπησαν 17.102.342 μετοχές επί συνόλου 20.578.374, ήτοι παρέστη το 83,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

Αναλυτικά τα θέματα και οι αποφάσεις της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης:

Θέμα 1ο: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» ποσού ευρώ 14.404.861,80 με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά ευρώ 0,70 και ταυτόχρονη ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους.

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» ποσού ευρώ 14.404.861,80 με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά ευρώ 0,70 και ταυτόχρονη ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους και παρέσχε την εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των διαδικαστικών θεμάτων για την εκτέλεση και υλοποίηση της εν λόγω απόφασης περί αύξησης και μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου. Ειδικότερα, δόθηκαν έγκυρες ψήφοι για το σύνολο των παρισταμένων 17.102.342 μετοχών που αναλογούν στο 83,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, όλες τάχθηκαν υπέρ της παρούσας απόφασης, ενώ ουδείς καταψήφισε ή απείχε.

Θέμα 2ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας.

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε την τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρείας, σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση. Ειδικότερα, δόθηκαν έγκυρες ψήφοι για το σύνολο των παρισταμένων 17.102.342 μετοχών που αναλογούν στο 83,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, όλες τάχθηκαν υπέρ της παρούσας απόφασης, ενώ ουδείς καταψήφισε ή απείχε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v