Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta Farms: Την έκδοση ομολογιακών δανείων ενέκρινε η ΓΣ

Την έκδοση ομολογιακών δανείων μετατρέψιμων σε μετοχές συνολικού ποσού 20 εκατ. ευρώ και την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων ύψους 20 εκατ. ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Creta Farms.

Creta Farms: Την έκδοση ομολογιακών δανείων ενέκρινε η ΓΣ

Η Creta Ferms ανακοίνωσε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην οποία παραστάθηκαν καθ' όλη τη διάρκειά της δύο μέτοχοι της εταιρείας (αμφότεροι δι΄ αντιπροσώπου), που εκπροσωπούν συνολικά 24.074.192 μετοχές επί συνόλου 29.480.000 μετοχών, δηλαδή ποσοστό 81,66% του συνόλου των μετοχών και ποσοστό 82,06% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

Ειδικότερα, επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις :

Επί του 1ου Θέματος: Κατόπιν σχετικής εισήγησης του Διοικητικoύ Συμβουλίου της εταιρείας προς την Γενική Συνέλευση των μετόχων αναφορικά με την έκδοση ομολογιακών δανείων μετατρέψιμων σε μετοχές της εταιρείας, εγκρίθηκε παμψηφεί η έκδοση ομολογιακών δανείων, συνολικού ποσού είκοσι εκατομμυρίων ευρώ (20.000.000 €) κατ' ανώτατο όριο, μετατρέψιμων σε μετοχές της εταιρείας και η παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να διαπραγματευτεί και να αποφασίσει για τους ειδικότερους όρους, τον τρόπο διάθεσης, την εισαγωγή ή μη προς διαπραγμάτευση σε χρηματιστηριακή αγορά και γενικότερα να προβεί σε κάθε απαραίτητη σχετική ενέργεια για την ολοκλήρωση της έκδοσης και κάλυψης των εκδοθησόμενων ομολογιακών δανείων.

Επί του 2ου Θέματος: Κατόπιν σχετικής εισήγησης του Διοικητικoύ Συμβουλίου της εταιρείας προς την Γενική Συνέλευση των μετόχων αναφορικά με την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων, εγκρίθηκε παμψηφεί η έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ποσού είκοσι εκατομμυρίων ευρώ (20.000.000 €) κατ' ανώτατο όριο, και η παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να διαπραγματευτεί και να αποφασίσει για τους ειδικότερους όρους, τον τρόπο διάθεσης, την εισαγωγή ή μη προς διαπραγμάτευση σε χρηματιστηριακή αγορά και γενικότερα να προβεί σε κάθε απαραίτητη σχετική ενέργεια για την ολοκλήρωση της έκδοσης και κάλυψης των εκδοθησόμενων ομολογιακών δανείων.

Επί του 3ου Θέματος: Δεν τέθηκε θέμα προς λήψη απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v