Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Adidas: Λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την Impact

Τις λύσεις cloud αρχειοθέτησης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης Paperless Connect της Impact επέλεξε η Adidas Hellas, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών της και τη μείωση του λειτουργικού της κόστους.

Adidas: Λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την Impact

Η Adidas Hellas A.E. επέλεξε την Impact για την υλοποίηση συστήματος ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των παραστατικών της σε cloud, καθώς και ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω της υπηρεσίας Paperless Connect, επιτυγχάνοντας μεγάλη διαχειριστική ευελιξία και σημαντική μείωση του κόστους.

Η ADIDAS επέλεξε την υιοθέτηση της λύσης cloud (SaaS) για την αρχειοθέτηση των παραστατικών της με στόχο, αφενός την ελαχιστοποίηση των αναγκών συντήρησης ΙΤ υποδομής, αφετέρου τη μεγιστοποίηση της ευελιξίας της λύσης και της προσβασιμότητας στα αρχειοθετημένα παραστατικά.

Μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης Paperless Connect, αποστέλλει αυτοματοποιημένα τα ηλεκτρονικά τιμολόγια στους πελάτες της, έχοντας ταυτόχρονη επιβεβαίωση για την παραλαβή τους.

Ο κ. Νίκος Χαψής, υπεύθυνος Λογιστηρίου της εταιρίας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με την υλοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω της υπηρεσίας Paperless Connect της Impact, βελτιστοποιούμε τη διαδικασία τιμολόγησης και εξυπηρέτησης των πελατών μας και μειώνουμε σημαντικά το λειτουργικό κόστος. Παράλληλα, με την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση έχουμε οργανωμένη και αποτελεσματική διαχείριση των παραστατικών που εκδίδουμε ή/και λαμβάνουμε. Υιοθετήσαμε δε τη λύση cloud για το επίπεδο ασφάλειας που αυτή παρέχει, αλλά και κινούμενοι στο πλαίσιο της εφαρμογής τεχνολογιών αιχμής, όπως υπαγορεύει η φιλοσοφία της εταιρίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v