Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση νέων προϊόντων από την Akritas στα Τίρανα

Tη νέα σειρά στην κατηγορία προϊόντων «μελαμίνες- πάγκοι» παρουσίασε στις 27/2 στα Τίρανα της Αλβανίας η Akritas. Η παρουσίαση έγινε στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας Veko, αντιπροσώπου της στην αλβανική αγορά.

Παρουσίαση νέων προϊόντων από την Akritas στα Τίρανα

To road show των νέων διακοσμητικών επιφανειών της βιομηχανίας ξύλου Akritas A.E, βγήκε εκτός συνόρων με την παρουσίαση της νέας σειράς στην κατηγορία προϊόντων «μελαμίνες- πάγκοι», με τίτλο AKRITAS DÉCOR- NEW COLLECTION, να πραγματοποιείται στα Τίρανα της Αλβανίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2015, στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας VEKO, αντιπροσώπου της AKRITAS στην αλβανική αγορά.

Η εταιρία ΑΚRITAS, η μόνη ελληνική βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας, παρουσίασε σε εμπόρους και κατασκευαστές τα νέα σχέδια σε μελαμίνη και HPL (πάγκους εργασίας), με τα οποία εμπλουτίσθηκαν οι σειρές «κλασική» και «Artika».

Σημειώνεται ότι η παρουσίαση των νέων διακοσμητικών επιφανειών της ΑKRITAS, είχε ανοίξει με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμη διοργανώσεις εντός Ελλάδος, μία στο Ηράκλειο Κρήτης και μία στη Θεσσαλονίκη, ενώ έπεται μία τελευταία παρουσίαση, στη Κύπρο.

Στόχος της ΑΚRITAS, με τις νέες εμπλουτισμένες σειρές, είναι, να έρθει ακόμη πιο κοντά στις τάσεις που τείνουν να κυριαρχήσουν στην αγορά, προσφέροντας μία μεγάλη παλέτα επιλογών στους κατασκευαστές και διακοσμητές κατοικιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι μελαμίνες ΑKRITAS στηρίζουν την υπεροχή τους στη μοριοσανίδα υψηλών προδιαγραφών ΑΚRIPAN®, προϊόν το οποίο παράγεται από την βιομηχανία AKRITAS σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 312. Αποτελεί ιδανικό προϊόν για επένδυση με μελαμίνη, laminate, καπλαμά και PVC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v