Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης εξοπλίζει βιβλιοθήκη στο Κιλκίς

Η βιβλιοθήκη αναπτύσσεται σε αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος Μουριών, συνολικού εμβαδού 78 τ.μ., διαθέτει περισσότερα από 1.500 βιβλία, δύο υπολογιστές, ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό καθώς και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Το ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης εξοπλίζει βιβλιοθήκη στο Κιλκίς
Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί ο όμιλος Fourlis, το κατάστημα ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε τη μελέτη και τον σχεδιασμό για τη δημιουργία βιβλιοθήκης για 200 παιδιά και νέους, στο χωριό Μουριές του νομού Κιλκίς, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Μπέλλες.

Παράλληλα, το κατάστημα προσέφερε τον απαιτούμενο εξοπλισμό και ανέλαβε τη διαμόρφωση του χώρου.

Ο χώρος για τη βιβλιοθήκη παραχωρήθηκε από την τοπική Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη αναπτύσσεται σε μια αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος Μουριών, συνολικού εμβαδού 78 τ.μ. Διαθέτει περισσότερα από 1.500 βιβλία, δύο υπολογιστές, ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό καθώς και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 1 Μαρτίου, παρευρέθηκαν ο βουλευτής Κιλκίς και πρώην υφυπουργός Παιδείας Γεώργιος Γεωργαντάς, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης, ο διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος Μουριών Δημήτρης Μωϋσίδης, η σχολική σύμβουλος Κιλκίς Ιωάννα Αρβανίτη και η υπεύθυνη υπηρεσίας Πολιτιστικών Θεμάτων του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης Μαριάνθη Πάσχου, καθώς επίσης εκπρόσωποι της ΙΚΕΑ και πλήθος κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v