Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύση της Retail@Link στις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η εταιρία εφάρμοσε τις λύσεις e-Invoicing της Retail@Link, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την αλυσίδα Public, με στόχο την αυτοματοποιημένη καταχώρηση και αρχειοθέτηση των παραστατικών της στα συστήματα του πελάτη.

Λύση της Retail@Link στις Εκδόσεις Ψυχογιός
Η Εκδόσεις Ψυχογιός Α.Ε., εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες λύσεις e-Invoicing της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), με στόχο την αυτοματοποίηση της αποστολής ηλεκτρονικών παραστατικών στο πελατολόγιό της.

Ειδικότερα, η εταιρία εφάρμοσε τις λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αποστολής Δεδομένων EDI της Retail@Link, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την αλυσίδα Public, με στόχο την αυτοματοποιημένη καταχώρηση και αρχειοθέτηση των παραστατικών της στα συστήματα του πελάτη της, χωρίς την αναπόφευκτη καθυστέρηση που δημιουργεί η χάρτινη διαδικασία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η λύση επιτρέπει στην εταιρεία, να ενισχύσει τη συνεργασία της με τον πελάτη και τη θέση της στην αγορά έναντι του ανταγωνισμού, καθώς επιταχύνει την αποστολή των παραστατικών της, ώστε το περιεχόμενό τους να καταχωρείται αυτόματα και αλάθητα στα συστήματα του πελάτη, χωρίς παράλληλα να απαιτείται καμία προσαρμογή στα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας.

Στόχος της εταιρίας το προσεχές διάστημα είναι η επέκταση της λύσης στο σύνολο των πελατών, που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από τη μείωση λειτουργικού κόστους που αυτή προσφέρει.

Η κ. Σωτηρία Καράμπελα, διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών στην Εκδόσεις Ψυχογιός Α.Ε., σχολίασε σχετικά: «Βασικός στόχος της συνεργασίας μας είναι να εξυπηρετήσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, τις λειτουργίες τιμολόγησης με τους πελάτες μας, πιστεύοντας ότι η εξυπηρέτηση που προσφέρει η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, οδηγεί σε αμοιβαίο όφελος στις εμπορικές μας συνεργασίες. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, μας επιτρέπει να υποστηρίζουμε αυτήν τη συνεργατική κίνηση, με τη μικρότερη αλλαγή στις διαδικασίες και στις υποδομές μας και με τη διαρκή υποστήριξη ενός έμπειρου παρόχου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v