Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εναρμονισμένες με τα ΕΛΠ οι υπηρεσίες της Epsilon Net

Σύμφωνα με την εταιρία οι αλλαγές που απαιτούν τα ΕΛΠ έχουν ενσωματωθεί σε όλες τις εφαρμογές λογισμικού (software) και τις online υπηρεσίες πληροφόρησης που παρέχει, ενώ ανάλογα έχουν προσαρμοστεί και τα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

Εναρμονισμένες με τα ΕΛΠ οι υπηρεσίες της Epsilon Net
Η Epsilon Net ενημερώνει ότι οι όποιες αλλαγές απαιτούν τα νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα αφενός έχουν ενσωματωθεί σε όλες τις εφαρμογές λογισμικού (software) και τις online υπηρεσίες πληροφόρησης που παρέχονται προς τους πελάτες λογιστές και επιχειρήσεις, ενώ έχουν προσαρμοστεί και τα προγράμματα εκπαίδευσης είτε μακροχρόνια με πιστοποίηση εξειδίκευσης, είτε βραχύχρονα που διοργανώνονται.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 1999, από τα πρώτα της βήματα, συνέστησε μια πλήρη επιστημονική ομάδα με αποστολή αφενός μεν την εγκυρότητα της γνώσης στον οικονομικό και λογιστικό κλάδο, αφετέρου δε την ενσωμάτωση της γνώσης αυτής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Η επιστημονική ομάδα της Epsilon Net με επικεφαλής τους κ. Σπυρίδων Βούλγαρη, επίτιμο Γεν. Διευθυντή Φορολογίας του Υπ. Οικονομικών και Ιωάννη Μίχο, Οικονομολόγο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Epsilon Net, στα πλαίσια των πρόσφατων εξελίξεων με την καθιέρωση των νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων (ΕΛΠ), προχώρησε σε συνεργασία με τους κ. Καραμάνη Κωσταντίνο και Βρουστούρη Παναγιώτη, μέλη της ομάδας εργασίας που συνέταξε το νόμο «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, συναφείς ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις».

Σύμφωνα με την εταιρία, η συνεργασία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με την εθελοντική συμμετοχή των κ. Καραμάνη και Βρουστούρη ως βασικών ομιλητών πανελλαδικές ημερίδες που διοργανώνει η Epsilon Net για τα ΕΛΠ με ελεύθερη συμμετοχή. Η συνεργασία αυτή επεκτάθηκε περαιτέρω και οι δύο επιστήμονες αποτελούν πλέον βασικούς συνεργάτες της επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v