Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για ΟΤΕ-Cosmote σε έρευνα των Kariera.gr και ΑΣΟΕΕ

οι ΟΤΕ/COSMOTE ανέβηκαν κατά τέσσερις θέσεις στη κατάταξη σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα πέρυσι. Ποιοι παράγοντες διαμορφώνουν την επιλογή εργοδότη για τους νέους.

Διάκριση για ΟΤΕ-Cosmote σε έρευνα των Kariera.gr και ΑΣΟΕΕ

Ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα αναδείχθηκαν, για μια ακόμη φορά, o ΟΤΕ και η COSMOTE, μεταξύ των νέων που αναζητούν επαγγελματική καριέρα, σύμφωνα με την έρευνα «Καριέρα και Γενιά Υ» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Kariera.gr, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 νέοι απόφοιτοι.

Μάλιστα, οι ΟΤΕ/COSMOTE ανέβηκαν κατά τέσσερις θέσεις στη συγκεκριμένη κατάταξη σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα πέρυσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι σημαντικότεροι παράγοντες που διαμορφώνουν την επιλογή εργοδότη για τους νέους είναι οι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, οι ικανοποιητικές αμοιβές, οι προοπτικές εξέλιξης και ένα εργασιακό περιβάλλον με ήθος και εργασιακή ασφάλεια.

Ο OΤΕ στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της, υλοποιεί τα μεγαλύτερα προγράμματα εκπαίδευσης στη χώρα, όπως είναι τα προγράμματα επανακατάρτισης και απόκτησης νέων δεξιοτήτων (re skilling/up skilling).

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Όμιλος OTE φιλοδοξεί να παραμείνει στις κορυφαίες επιλογές των ταλαντούχων νέων που αναζητούν επαγγελματική καριέρα. Προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση των μελλοντικών ηγετικών στελεχών, μέσω του OTE-COSMOTE Graduate Trainee Program, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχοντας σημειώσει μεγάλη απήχηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v