Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατσέλη, Φραγκιαδάκης το νέο δίδυμο στην ΕΤΕ

Το ΔΣ της Εθνικής προχώρησε σήμερα σε ανασυγκρότησή του. Εξέλεξε την κα Λούκα Κατσέλη στη θέση της μη εκτελεστικού Προέδρου του και τον κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας.

Κατσέλη, Φραγκιαδάκης το νέο δίδυμο στην ΕΤΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, εξέλεξε ως μέλη του την κα Λούκα Κατσέλη και τον κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κυρίων Γεωργίου Ζανιά και Αλέξανδρου Τουρκολιά.

Παραίτηση υπέβαλε και ο κ. Στέφανος Βαβαλίδης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Μετά την εκλογή των νέων μελών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής προχώρησε σε ανασυγκρότησή του, εκλέγοντας την κα Λούκα Κατσέλη στη θέση της μη εκτελεστικού Προέδρου του και τον κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας.

Αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των νέων μελών από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας ευχαρίστησε τόσο τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο κ. Γ. Ζανιά όσο και τον μέχρι σήμερα Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αλέξ. Τουρκολιά για τη πολύτιμη συνεισφορά τους στην Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλό της, και ευχήθηκε στη νέα Διοίκηση επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, αναφέρει η τράπεζα στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v