Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Intersys η επίσημη διανομή λευκών συσκευών Gorenje

Στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της προχώρησε η εταιρία Intersys, αναλαμβάνοντας την επίσημη διανομή στην ελληνική αγορά των προϊόντων του ομίλου λευκών συσκευών Gorenje.

Στην Intersys η επίσημη διανομή λευκών συσκευών Gorenje

Η Intersys A.E. ανακοινώνει την ανάληψη της διανομής της κατασκευάστριας εταιρίας ηλεκτρικών συσκευών Gorejne για την ελληνική αγορά, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Intersys, η Gorejne αποτελεί ηγετική δύναμη στην Ευρώπη με δυνατότητα παραγωγής 4.000.000 λευκών συσκευών ετησίως, έχοντας παρουσία στο χώρο των κατασκευαστών πλέον των 60 χρόνων. Απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους και διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη, ενώ διαθέτει 3 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Οι προϊοντικές κατηγορίες της Gorenje περιλαμβάνουν ελεύθερες και εντοιχιζόμενες συσκευές μαγειρέματος (εμαγιέ, κεραμικές, γκαζιού, domino και επαγωγικές), απορροφητήρες, ψυγεία, καταψύκτες, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια ρούχων και ελεύθερα και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με μία πλήρη προϊοντική σειρά.

«Επιλέξαμε την Gorenje αξιολογώντας ως καθόλου τυχαία την πρωταγωνιστική της θέση στην πιο ανταγωνιστική και ταυτόχρονα απαιτητική αγορά της Ευρώπης, μιας και είναι η πρώτη σε πωλήσεις κουζινών non-german-brand στη Γερμανία. Με έμφαση στην ποιότητα - αισθητική - χαμηλή κατανάλωση, η Gorenje θέλουμε να αποτελέσει μια από τις κύριες επιλογές στην Ελλάδα, του καταναλωτή που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει σχέση ποιότητας/αξιοπιστίας/τιμής. Τα προϊόντα θα διατίθενται από 1η/5 στην ελληνική αγορά μέσω επιλεγμένων αλυσίδων και καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Consumer Electronics & Home Appliances της Intersys, Κωνσταντίνος Χιώτης.

«Με συνέπεια και συνέχεια η Intersys επενδύει και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της, και προσελκύει το ενδιαφέρον μαρκών και συνεργασιών που αναζητούν σοβαρή και ασφαλή δραστηριοποίηση στην κλυδωνιζόμενη ελληνική αγορά», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Intersys, Ελένη Παπανδρέου.

Σημειώνεται ότι η Intersys είναι επίσης αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά των οίκων Canon, Océ, Pioneer, Haier, TomTom, Hisense, Telefunken, Duracell και NEC Display Solutions.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v