Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο όμιλος ΑΚΤΙΝΑ «επίσημος διανομέας» της ΕΧΡΟ 2015

Ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πακέτα που περιλαμβάνουν μεταφορά και διαμονή στο Μιλάνο καθώς και εισιτήρια για την EXPO 2015 προσφέρει ιδιώτες και επαγγελματίες ο ταξιδιωτικός όμιλος ΑΚΤΙΝΑ.

Ο όμιλος ΑΚΤΙΝΑ «επίσημος διανομέας» της ΕΧΡΟ 2015

Ο ταξιδιωτικός όμιλος ΑΚΤΙΝΑ, αποτελεί τον επίσημο διανομέα της φετινής ΕΧΡΟ που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο από την 1η Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και ιδιώτες να επισκεφθούν τη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο παρέχοντας ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πακέτα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη και περιλαμβάνουν μεταφορά και διαμονή στο Μιλάνο καθώς και εισιτήρια για την EXPO.

Το θέμα της φετινής EXPO είναι «Τροφή για τον πλανήτη, Ενέργεια για τη ζωή» και στο πλαίσιό της θα συζητηθούν ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση των πόρων διατροφής και την εξάπλωση καλών διατροφικών συνηθειών και πρακτικών. Επιπλέον, η ΕΧΡΟ αναμένεται να αποτελέσει διεθνές κέντρο ανταλλαγής τεχνογνωσίας, πλαισιωμένο με ποικίλες εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και με θεματικούς άξονες τη γαστρονομία, την καινοτομία και την αειφορία.

Συνολικά, η φετινή EXPO θα φιλοξενήσει 147 επίσημους συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους 144 χώρες, τα Ηνωμένα Έθνη, το CERN και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 20 εκατ. επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. Σημαντική θα είναι και η παρουσία της Ελλάδας τόσο μέσω του επίσημου ελληνικού περιπτέρου, όσο και μέσω της συμμετοχής της χώρας μας στο Bio-Mediterranean Cluster που αποτελεί μια πρωτοβουλία για την προβολή της μεσογειακής διατροφής και υλοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης.

Μάλιστα, ο όμιλος ΑΚΤΙΝΑ στοχεύοντας να καλύψει την υψηλή ζήτηση από την Ελλάδα, θα προσφέρει, σε συνεργασία με αερομεταφορείς, ανταγωνιστικά πακέτα καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO 2015 και για τα πακέτα του ομίλου, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210-42 21 800 (υπόψη κ. Έλενας Κατάκου) ή στο www.aktinatravel.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v