Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νηρέας: Ξεκινούν οι διαδικασίες απορρόφησης της Sea Farm Ionian

Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση των κατά το Νόμο οριζομένων αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων οργάνων των συγχωνευομένων εταιριών και των αρμοδίων Αρχών.

Νηρέας: Ξεκινούν οι διαδικασίες απορρόφησης της Sea Farm Ionian
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, κατά την συνεδρίασή του της 30/3/2015, αποφάσισε ότι θα ξεκινήσουν διαδικασίες συγχώνευσης με απορρόφηση από τη ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. της εταιρείας SEA FARM IONIAN A.E. με ισολογισμούς μετασχηματισμού 31/3/2015.

O εταιρικός μετασχηματισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του Ομίλου και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις των άρθρων 69 και επόμενα του Κ.Ν.2190/1920, τις διατάξεις του Νόμου 2166/1993 σε συνδυασμό με την τήρηση των υποχρεώσεων που προβλέπονται από την ισχύουσα χρηματιστηριακή νομοθεσία.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας SEA FARM IONIAN A.E. έλαβε την 30/3/2015 την αντίστοιχη απόφαση για την έναρξη των διαδικασιών και όρισε τον Ορκωτό Ελεγκτή –Λογιστή κο Στυλιανό Ξενάκη , μέλος της Ελεγκτικής Εταιρείας ΣΟΛ Α.Ε., για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο παρ.2 του Ν.2166/93.

Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση των κατά το Νόμο οριζομένων αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων οργάνων των συγχωνευομένων εταιριών και των αρμοδίων Αρχών. Η συγχώνευση των εταιρειών ΝΗΡΕΥΣ και SEA FARM IONIAN A.E θα έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει την δραστηριότητα της ιχθυοκαλλιέργειας και τις συναφείς με αυτήν δραστηριότητες σε ένα νομικό πρόσωπο στον Όμιλο και δη στην μητρική εταιρεία, με προφανή θετικά αποτελέσματα ως προς την επίτευξη οικονομιών κλίμακας και την αποτελεσματικότερη άσκηση διοίκησης και διαχείρισης συνολικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v