Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta Farms: Ξεκίνησε η απορρόφηση θυγατρικής

Η ολοκλήρωση της συγχώνευσης δι' απορροφήσεως τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων οργάνων των συγχωνευομένων εταιρειών.

Creta Farms: Ξεκίνησε η απορρόφηση θυγατρικής
Η εταιρεία Creta Farms ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της θυγατρικής εταιρείας «ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ Α.Ε», στις συνεδριάσεις της 30ης και 31ης Μαρτίου 2015 αντίστοιχα, αποφάσισαν και:

1. Ενέκριναν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση της θυγατρικής εταιρείας «ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ Α.Ε» από τη μητρική εταιρεία «ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε», κατ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 78 Κ.Ν. 2190/1920 και των διατάξεων των άρθρων 1 – 5 του ν. 2166/1993.

2. Όρισαν την 31η Μαρτίου 2015 ως ημερομηνία μετασχηματισμού, κατά την οποία θα συνταχθούν οι προβλεπόμενοι κατά νόμο ισολογισμοί μετασχηματισμού των συγχωνευόμενων επιχειρήσεων.

3. Εξέλεξαν ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία για τον έλεγχο των ισολογισμών μετασχηματισμού των συγχωνευόμενων εταιριών και τη σύνταξη των σχετικών επ' αυτών λογιστικών εκθέσεων.

Η ολοκλήρωση της ανωτέρω συγχώνευσης δι' απορροφήσεως τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων οργάνων των συγχωνευομένων εταιρειών και την αίρεση της κατά νόμο λήψεως όλων των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v