Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Louis Hotels στα Tourism Awards

Η εταιρία επιβραβεύτηκε για την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια μέσω Google adwords σε συνεργασία με την Panadvert. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου.

Διάκριση της Louis Hotels στα Tourism Awards

Η Louis Hotels βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των Tourism Awards 2015 με το μπρούντζινο βραβείο για την ‘Ανάδειξη Τοπικής Κουζίνας’ όπως και με το Χρυσό βραβείο για τη ‘Καλύτερη Διαφημιστική Καμπάνια μέσω Google Adwords’ σε συνεργασία με την εταιρία Panadvert.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015.

Τα Tourism Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η Louis Hotels, επιβραβεύτηκε για την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια μέσω Google adwords σε συνεργασία με την Panadvert, εταιρία στην Ελλάδα που ειδικεύεται στο Online Marketing, αλλά και με το μπρούντζινο βραβείο για την ‘Ανάδειξη τοπικής κουζίνας’.

H Louis Hotels διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το πρόσφατα ανακαινισμένο deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v