Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο πελατοκεντρικότητας για Mobile Technology και ACS

Οι δύο εταιρίες απέσπασαν από κοινού το βραβείο «Εξυπηρέτηση πελατών» για την υποστήριξη που παρέχει η Mobile Technology στην ACS.

Βραβείο πελατοκεντρικότητας για Mobile Technology και ACS

Στην ενότητα καινοτομία στις πωλήσεις και πελατοκεντρικότητα βραβεύθηκε η Mobile Technology παρουσιάζοντας το επιτυχημένο case study της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρίες απέσπασαν από κοινού το βραβείο «Εξυπηρέτηση πελατών» για την υποστήριξη που παρέχει η Mobile Technology στην ACS.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Χάραρη, Marketing Manager της ACS, «η ACS δεν θα ήταν η Νο1 εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα χωρίς την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη του φανταστικού μας συνεργάτη!».

Εκ μέρους της Mobile Technology το βραβείο παρέλαβε η κ. Πασσάκου, Operation Manager, η οποία ευχαρίστησε με τη σειρά της για την επιτυχημένη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των εταιριών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Mobile Technology έχει διαμορφώσει μία εξειδικευμένη ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 6 μέρες την εβδομάδα, αποκλειστικά στην εταιρία ταχυμεταφορών, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, εξολοκλήρου διαμορφωμένο στις ανάγκες της εταιρίας.

Η βραδιά της απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής, από την Μπούσιας Επικοινωνίες, σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με ιδιαίτερα σημαντικές συμμετοχές, οι οποίες βραβεύτηκαν για την πρωτοπορία τους στον τομέα των πωλήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v