Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζα Κύπρου: Παραιτήθηκε ο CEO, John Hourican

Ο John Hourican έχει συμβατική προθεσμία ειδοποίησης τεσσάρων μηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων θα παραμείνει στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η αποχώρηση του CEO οφείλεται σε προσωπικούς λόγους.

Τράπεζα Κύπρου: Παραιτήθηκε ο CEO, John Hourican

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου ανακοινώνει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος, John Patrick Hourican, υπέβαλε σήμερα, 21 Απριλίου 2015, την ειδοποίηση για παραίτησή του με ισχύ 4 μηνών.

Σύμφωνα με τη σύμβαση εργασίας του, ο κ. Hourican έχει συμβατική προθεσμία ειδοποίησης τεσσάρων μηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων θα παραμείνει στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η απόφαση του κ. Hourican να αποχωρήσει από το Συγκρότημα και να επιστρέψει στην πατρίδα του Ιρλανδία, βασίζεται σε προσωπικούς λόγους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συζητήσει τυχόν θέματα που προκύπτουν από την παραίτησή του, συμπεριλαμβανομένης και της διαδοχής του, εν ευθέτω χρόνω.

Η Εκτελεστική Διεύθυνση θα συνεχίσει με την υλοποίηση της στρατηγικής του Συγκροτήματος, υπό την καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Hourican για την υπηρεσία και τη συνεισφορά του στο Συγκρότημα. Του εύχεται κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v