Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Παρουσίαση της εφαρμογής «Axia» στο συνέδριο WealthTech

Το ετήσιο συνέδριο WealthTech της ComPeer's απευθύνεται κυρίως στους υπεύθυνους πληροφορικής των εταιρειών Wealth Management.

Profile: Παρουσίαση της εφαρμογής «Axia» στο συνέδριο WealthTech

Η Profile υποστηρίζει τις εργασίες του συνεδρίου διαχείρισης επενδύσεων WealthTech το οποίο πραγματοποιείται στις 28 Απριλίου (16:00-20:00) στο Fishmongers' Hall, London Bridge.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την ευκαιρία της συμμετοχής στο συνέδριο, στελέχη της Profile θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη νέα cloud-based εφαρμογή "Axia", για την διαχείριση επενδύσεων, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και προσδοκίες με τους επικεφαλής πληροφοριακών συστημάτων σε εταιρείες Wealth Management, αναφορικά με τις δυνατότητες των νέων επιχειρηματικών και λειτουργικών μοντέλων και τα οφέλη για τους οργανισμούς τους.

Το ετήσιο συνέδριο WealthTech της ComPeer's απευθύνεται κυρίως στους υπεύθυνους πληροφορικής των εταιρειών Wealth Management. Καθώς τα περισσότερα συστήματα που αναπτύσσονται πλέον βασίζονται σε τεχνολογίες Cloud, το φετινό συνέδριο, θα εστιάσει στις επιδράσεις και τα αποτελέσματα της νέας τάσης για τον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων. Επιπλέον θα τεθούν ερωτήματα ως προς τις βασικές προκλήσεις που αφορούν το Cloud και πώς οι εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων θα αξιοποιήσουν προς όφελος τους, τις νέες δυνατότητες που προσφέρονται.

Επιπρόσθετα, αναμένεται να παρουσιαστεί η ανάλυση ενός καινοτόμου επιχειρηματικού μοντέλου με βάση την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας. Η ComPeer έχοντας συνεργαστεί με ειδήμονες σε Cloud τεχνολογίες, έχει διεξάγει σχετική έρευνα και τα αποτελέσματά της αναμένεται να δημοσιοποιηθούν στο συνέδριο.

Η Axia, η νέα λύση της Profile για διαχείριση επενδύσεων στο Cloud, παρέχει πληθώρα προηγμένων δυνατοτήτων για ενιαίο user experience σε όλα τα ψηφιακά κανάλια, για τους διαχειριστές επενδύσεων και ειδικότερα για μικρομεσαίους οργανισμούς Wealth Management εταιρειών συμβούλων (IFAs) αλλά και Private Banks που διαθέτουν δίκτυο εξωτερικών συμβούλων. Πρόκειται για μοναδική εφαρμογή αναπτυγμένη για το web με λειτουργίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, προσαρμόσιμο dashboard ανάλογα με το ρόλο του χρήστη, αποτελεσματική διαχείριση πελατών, εργαλεία για client on-boarding, συμμόρφωση με το κανονιστικό και νομικό πλαίσιο, καθώς και διαχείριση χαρτοφυλακίου με δυνατότητα για συγκεντρωτικές αναφορές πελατών.

Επενδύοντας συστηματικά σε νέες τεχνολογίες και παρακολουθώντας τις τάσεις και τις προκλήσεις της αγοράς, η Profile αναπτύσσει καινοτόμες, ευέλικτες και εύχρηστες λύσεις που σκοπεύουν να ικανοποιήσουν τις επιχειρησιακές και τεχνικές απαιτήσεις των εταιρειών διαχείρισης επενδύσεων, διεθνώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v