Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύσεις της Retail@Link στην SCA Hygiene Products

Τις ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Retail@Link, με στόχο τη πλήρη κατάργηση του χαρτιού στις λειτουργίες λογιστηρίου και την εξοικονόμηση λειτουργικού και περιβαλλοντικού κόστους.

Λύσεις της Retail@Link στην SCA Hygiene Products
Η SCA Hygiene Products Α.Ε., εταιρία προϊόντων υγιεινής και δασικών προϊόντων, με έδρα τη Σουηδία και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο, επέλεξε τις ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αρχειοθέτησης και μεταφοράς δεδομένων EDI της Retail@Link, μέλος του ομίλου Entersoft, με στόχο το "Paperless" λογιστήριο, με άλλα λόγια την πλήρη κατάργηση της χρήσης χαρτιού σε ολόκληρη τη γραμμή διαχείρισης παραστατικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από τη συνεργασία με τη Retail@Link, η SCA έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ηλεκτρονικά κάθε Τιμολόγιο και Δελτίο Αποστολής από την έκδοση και την αποστολή του στους πελάτες της, μέχρι τη σάρωση και την αναγνώριση του Παραστατικού Παραλαβής (electronic Proof of Delivery) και την ηλεκτρονική του αρχειοθέτηση μαζί με το αντίστοιχο αξιακό τιμολόγιο.

Τέλος, επεκτείνοντας τα πλεονεκτήματα αυτοματοποίησης και στους εμπορικούς της συνεργάτες, η SCA ολοκληρώνει τον «κύκλο» τιμολόγησης στέλνοντας ηλεκτρονικά τη δομημένη πληροφορία (EDI) των παραστατικών, προς αυτόματη καταχώρηση στα συστήματα των πελατών της.

Η κ. E. Ψαλιδάκη, υπεύθυνη Πιστωτικού Ελέγχου στην SCA Hygiene Products Α.Ε., δήλωσε σχετικά : «Η επιλογή μας να αντικαταστήσουμε τα χάρτινα με ηλεκτρονικά αρχεία στην SCA, συνάδει με τον προσανατολισμό του οργανισμού μας σε βιώσιμες λειτουργίες και τεχνολογίες που προωθούν την ευέλικτη, ασφαλή και οικονομικότερη διαχείριση. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link μας επέτρεψε να προσεγγίσουμε ολοκληρωμένα την ψηφιοποίηση των παραστατικών μας, ενώ η ευελιξία της λύσης που επιλέξαμε μας επέτρεψε να διαχειριστούμε την αλλαγή με ταχύτητα, ευκολία και συμβατότητα με τις υποδομές, τόσο του οργανισμού μας όσο και των εμπορικών μας συνεργατών. Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μας προσφέρει ήδη σημαντικά πλεονεκτήματα ταχύτητας και εξοικονόμησης τα οποία σκοπεύουμε να μεγιστοποιήσουμε χάριν στις οικονομίες κλίμακας που μας προσφέρει η συνεργασία με τη Retail@Link».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v