Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης επενδύει στη ρομποτική χειρουργική

Διεθνώς διενεργούνται μόνο με τη χρήση ρομπότ πολλές επεμβάσεις λόγω των αποδεδειγμένων συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης επενδύει στη ρομποτική χειρουργική

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις εφαρμογές της ρομποτικής χειρουργικής στην Ουρολογία, στη Γυναικολογία, στη Γενική Χειρουργική και ειδικότερα για τους ογκολογικούς ασθενείς, παρουσιάστηκαν σε ημερίδα για τις ιατρικές τεχνολογίες του μέλλοντος, που πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου ρομποτικού Συστήματος da Vinci Si HD που είναι το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως τόνισαν οι πιστοποιημένοι στη ρομποτική χειρουργική εισηγητές της ημερίδας, πλέον, διενεργούνται διεθνώς μόνο με τη χρήση ρομπότ, πολλές επεμβάσεις λόγω των αποδεδειγμένων συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους.

«Το νέο ρομπότ da Vinci Si HD, είναι μία μόνο από τις επενδύσεις σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ στις οποίες προχώρησε σε συνθήκες κρίσης, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών», τόνισε ο Επιχειρησιακός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Β. Μπαρδής, κηρύσσοντας την έναρξη της ημερίδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v