Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Praktiker: Συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank

Όσοι κάτοχοι πραγματοποιήσουν αγορές με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή από τις 30/04 έως και τις 16/05/2015, θα κερδίζουν 10% επιστροφή, επιπλέον άλλων προσφορών ή εκπτώσεων.

Praktiker: Συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank

Η Praktiker Hellas εντάχθηκε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών «Επιστροφή» της Eurobank.

Η ένταξή της στο πρόγραμμα ξεκινά με μια ειδική προσφορά: Όσοι κάτοχοι πραγματοποιήσουν αγορές με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή από τις 30/04 έως και τις 16/05/2015, θα κερδίζουν 10% επιστροφή, επιπλέον άλλων προσφορών ή εκπτώσεων, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο όφελος από τις αγορές τους.

Ταυτόχρονα, μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους. Από τις 18/05 το ποσοστό Επιστροφή ανέρχεται σε 1%.

Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε πάνω από 2 εκατ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα κάρτες τους, σε περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ενότητα στο site της Praktiker.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v