Ο Δρομέας ξεκινά συνεργασία με τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

Μία μεγάλη συλλογή καλαίσθητων επίπλων θα είναι διαθέσιμη σε 14 καταστήματα Carrefour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο και Ρόδο.

Ο Δρομέας ξεκινά συνεργασία με τη Μαρινόπουλος Α.Ε.
Η «ΔΡΟΜΕΑΣ» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

Από το τέλος Μαΐου 2015, μία μεγάλη συλλογή καλαίσθητων επίπλων θα είναι διαθέσιμη σε 14 καταστήματα Carrefour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο και Ρόδο.

Η συλλογή επίπλων περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως γραφεία, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, καθίσματα και ερμάρια. Τα έπιπλα «ΔΡΟΜΕΑΣ» παράγονται από διάφορες μορφές ξύλου σε πολλά χρώματα, που τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χώρο. Τα έπιπλα της εταιρείας συνδυάζουν την άριστη ποιότητα και το μοντέρνο σχεδιασμό με τις προσιτές τιμές.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., παραμένει συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, καλύπτοντας με τη γκάμα της, όλο και περισσότερες ανάγκες των καταναλωτών της. Πλέον και στο χώρο του επίπλου, η Μαρινόπουλος Α.Ε. φροντίζει να προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές επιλογές στους πελάτες της.

Η «ΔΡΟΜΕΑΣ», με έδρα τις Σέρρες, δραστηριοποιείται, από το 1979, στην παραγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου, καθισμάτων, διαχωριστικών τοιχωμάτων και συστημάτων αρχειοθέτησης. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του ΔΡΟΜΕΑ, στελεχώνουν έμπειροι σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, γεγονός που αποτελεί το κλειδί για την παραγωγή καινοτόμων και εργονομικών προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v