Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Μειοδότρια η κοιν/ξια της Ακτωρ σε διαγωνισμό στην Κολομβία

Στην κοινοπραξία με την ΑΚΤΩΡ συμμετέχουν η εταιρεία Aqualia Infraestructuras, μέλος του Ισπανικού ομίλου FCC καθώς και η Κολομβιανή εταιρεία CASS Constructores.

Ελλάκτωρ: Μειοδότρια η κοιν/ξια της Ακτωρ σε διαγωνισμό στην Κολομβία

Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοίνωσε ότι, η θυγατρική της εταιρεία ΑΚΤΩΡ, ως Leader της κοινοπραξίας "PTAR Εxpansion del Salitre", με προσφορά ύψους 490 εκ. δολαρίων, αναδείχθηκε μειοδότρια στο διεθνή διαγωνισμό για την Μελέτη και Κατασκευή της Επέκτασης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων «El Salitre», που εξυπηρετεί την πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά και χρηματοδοτείται από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Στην κοινοπραξία με την ΑΚΤΩΡ συμμετέχουν επίσης η εταιρεία Aqualia Infraestructuras, μέλος του Ισπανικού ομίλου FCC καθώς και η Κολομβιανή εταιρεία CASS Constructores.

Πλέον η κοινοπραξία PTAR, αναμένει τον έλεγχο της τεχνικής της προσφοράς σε σχέση με την συμβατότητά της με τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, ώστε να κληθεί για την υπογραφή της σύμβασης.

Η αποκτηθείσα τεχνολογική εξειδίκευση της ΑΚΤΩΡ από την κατασκευή, λειτουργία και διαχείριση μεγάλης κλίμακας έργων επεξεργασίας λυμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ψυττάλεια, Θεσσαλονίκη, Dubai, Βουκουρέστι, Σμύρνη κ.λπ.), σε συνδυασμό με στοχευόμενες στρατηγικές συμμαχίες που συνάπτει, προκειμένου να προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες κάθε έργου, της επιτρέπει πλέον να δραστηριοποιείται παγκοσμίως, με επιτυχία, στο υψηλού ανταγωνισμού πεδίο της κατασκευής, λειτουργίας και διαχείρισης περιβαλλοντικών έργων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v