Nέα βράβευση για το Olympia Golden Beach Resort & Spa

Το κριτήριο για την απονομή ενός πιστοποιητικού αριστείας είναι οι σταθερά υψηλές αξιολογήσεις που λαμβάνει μια επιχείρηση από τους ταξιδιώτες του tripadvisor.com. Το ξενοδοχείο βραβεύεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Nέα βράβευση για το Olympia Golden Beach Resort & Spa

Με το "Certificate of Excellence" βραβεύθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το tripadvisor.com το Olympia Golden Beach Resort & Spa, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το συγκεκριμένο βραβείο τοποθετεί το ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία όλων των επιχειρήσεων στο tripadvisor παγκοσμίως που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες τους!

Το κριτήριο για την απονομή ενός Πιστοποιητικού Αριστείας είναι οι σταθερά υψηλές αξιολογήσεις που λαμβάνει μια επιχείρηση από τους ταξιδιώτες του tripadvisor.com.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Olympia Golden Beach Resort & Spa για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στην τελετή βραβεύσεων της Επιτροπής Διεθνών Βραβείων World Luxury Hotel Awards 2015 έχοντας ήδη στο ιστορικό του τις βραβεύσεις από τα International Hotel Awards 2015 ως Best Small and Luxury Hotel στην Ελλάδα, ενώ ήταν και ''Finalist στα 2014 World Luxury Spa Awards'' και ''Most Popular Resort Spa 2013'' από την συμμετοχή του τις προηγούμενες χρονιές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι επισκέπτες του Olympia Golden Beach μπορούν να κάνουν κράτηση για Deluxe δωμάτιο 45 τ.μ. με ημιδιατροφή από 62 ευρώ το άτομο την ημέρα, ενώ για παιδιά μέχρι 6 ετών δεν υπάρχει χρέωση.

Αντίστοιχα τα Deluxe Bungalows Sharing Pool 45 τ.μ. σας προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν πισίνα ακριβώς μπροστά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 26230 95999 ή να επισκεφτείτε το www.ogb.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v