Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Αλλαγές προσώπων στις τεχνικές διευθύνσεις του ομίλου

Ο Γιάννης Ψυχογιός αναλαμβάνει γενικός τεχνικός διευθυντής του ομίλου, μετά το δυστύχημα στα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Αντικαθίσταται και ο γενικός διευθυντής του διυλιστηρίου.

ΕΛΠΕ: Αλλαγές προσώπων στις τεχνικές διευθύνσεις του ομίλου

Σε αλλαγές προσώπων στις κορυφαίες τεχνικές διευθύνσεις των διυλιστηρίων προχωρά η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ, στον απόηχο του ατυχήματος στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, που κόστισε τη ζωή τριών εργαζομένων σε εργολαβική εταιρεία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από πηγές της επιχείρησης, από την 2 Ιουνίου αντικαθίσταται ο γενικός τεχνικός διευθυντής Νίκος Σκανδαλής, ο οποίος συμπλήρωσε τη συντάξιμη υπηρεσία και πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Ψυχογιός μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος των θυγατρικών εμπορικών εταιριών του ομίλου ΕΚΟ και ΒΡ.

Προς αντικατάσταση βαίνει και ο γενικός διευθυντής των διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνας Διονύσης Ρούτσης, ο οποίος επίσης συμπλήρωσε την συντάξιμη υπηρεσία, χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Ο νέος γενικός τεχνικός διευθυντής του ομίλου, είναι στέλεχος με μακρόχρονη υπηρεσία σε θέσεις ευθύνης στις παραγωγικές μονάδες του ομίλου.

Τέλος να σημειωθεί ότι η επαναλειτουργία του διυλιστηρίου μετά τη μεγάλη διακοπή για τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης (shutdown) προγραμματίζεται για τις αρχές Ιουνίου, λόγω του σοβαρού ατυχήματος της 8 Μαίου που προκάλεσε βαρύτατους τραυματισμούς και την απώλεια ζωής για τρεις εργαζόμενους στα συνεργεία επισκευών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v