Στον Πειραιά μεταφέρεται η έδρα της Alsinco

Τη μεταφορά της έδρας της από τον Δήμο Μεταμόρφωσης που βρίσκεται σήμερα στον Δήμο Πειραιά, καθώς και τη συνακόλουθη τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του Καταστατικού, ενέκρινε η έκτακτη Γ.Σ. της Alsinco στις 20 Μαΐου.

Στον Πειραιά μεταφέρεται η έδρα της Alsinco
Η Alsinco ανακοινώνει ότι την 20η Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της (Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Ναυπλίου 8), η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως μέτοχοι εκπροσωπούντες 3.293.910 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 65,55% επί συνόλου 5.025.000 μετοχών και ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Η έκτακτη Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα την μεταφορά της έδρας της εταιρίας από το Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής που ευρίσκεται σήμερα στο Δήμο Πειραιά καθώς και την συνακόλουθη τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του Καταστατικού της εταιρίας στην μορφή ακριβώς που είχε δημοσιευθεί και ανακοινωθεί από την ίδια.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. έλαβαν χώρα ορισμένες ανακοινώσεις εκ μέρους του προεδρείου αναφορικά με τα αποτελέσματα και την πορεία της εταιρίας χωρίς να υπάρξει λήψη οιασδήποτε άλλης αποφάσεως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v