Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Trastor: Εντός του εύλογου εύρους το τίμημα της Δ.Π. της Πειραιώς

Το προσφερόμενο τίμημα του 1,40 ευρώ ανά μετοχή της Δημόσιας Πρότασης της Πειραιώς για την Trastor είναι εντός του εύρους που προσδιόρισε ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος, αναφέρει το Δ.Σ. της ΑΕΕΑΠ.

Trastor: Εντός του εύλογου εύρους το τίμημα της Δ.Π. της Πειραιώς

Εντός του εύρους τιμών που προσδιόρισε ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος βρίσκεται το προσφερόμενο τίμημα ύψους 1,40 ευρώ ανά μετοχή της Δημόσιας Πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Trastor ΑΕΕΑΠ, σημειώνει στην αιτιολογημένη γνώμη του το Δ.Σ. της δεύτερης.

Επιπλέον, το Δ.Σ. της Trastor αξιολογεί θετικά τα επιχειρηματικά σχέδια του προτείνοντος για την εταιρία, όπως προκύπτουν από το περιεχόμενο του Πληροφοριακού Δελτίου, καθώς εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση και ενίσχυση της εισηγμένης.

Παράλληλα, δεδομένων των δηλώσεων του προτείνοντος στο Πληροφοριακό Δελτίο, το διοικητικό συμβούλιο της Trastor εκτιμά ότι η Δημόσια Πρόταση δεν αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τα συμφέροντα της εταιρίας και δεν θα έχει δυσμενή αντίκτυπο στο συνολικό αριθμό των απασχολούμενων σε αυτήν καθώς και στους όρους της απασχόλησής τους.

*Δείτε την αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της Trastor ΑΕΕΑΠ καθώς και την έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου «Επενδυτικό Τράπεζα Ελλάδος» στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v