Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της ΒΙΑΝΕΞ στα Transport & Logistics Awards

Το βραβείο της Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Βέλτιστη Εφαρμογή Διαδικασιών Sales & Operations Planning» έλαβε η ΒΙΑΝΕΞ στο πλαίσιο των Transport & Logistics Awards 2015.

Διάκριση της ΒΙΑΝΕΞ στα Transport & Logistics Awards

Η ΒΙΑΝ Α.Ε., εταιρία του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, διακρίθηκε και έλαβε το βραβείο της Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Βέλτιστη Εφαρμογή Διαδικασιών Sales & Operations Planning» στα Transport & Logistics Awards.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου και είχε ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Boussias Communications και το Supply Chain Institute, πραγματοποιήθηκε στο Balux Prive παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

H εκπρόσωπος της ΒΙΑΝ κ. Σοφία Σπίθα, Pharma & Food Director, η οποία παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: «Εκ μέρους της Διοίκησης του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και της Οικογένειας Γιαννακόπουλου ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης και την κριτική επιτροπή που επέλεξε τη ΒΙΑΝ Α.Ε. για αυτό το βραβείο. H BIAN A.E. με σχεδόν 8.000 direct πελάτες διαχειρίζεται ένα ευρύ portfolio προϊόντων που αποτελούν best sellers στο χώρο του φαρμακείου. Γνωρίζετε όλοι τα Depon, Novalac, Tonotil, Sudocrem, Canderel, Pennsaid κ.ά. Η ΒΙΑΝ επισφραγίζει τα 20 χρόνια από την ίδρυση της με την αποψινή διάκριση. Ευχαριστούμε πολύ!».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v