Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Civitas Bulgaria στα PR Priz Awards 2015

Για λογαριασμό της Alpha Bank Βουλγαρίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εκστρατεία Corporate PR» και τη δεύτερη στην κατηγορία «Green communications and Urban Environment», ενώ έλαβε το πρώτο βραβείο και στην κατηγορία «PR Project of Media».

Διάκριση της Civitas Bulgaria στα PR Priz Awards 2015
Η Civitas Bulgaria διακρίθηκε σε 3 κατηγορίες στον διαγωνισμό Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας "PR Priz Awards 2015" που διεξήχθη φέτος για 15η χρονιά.

Ειδικότερα, η Civitas Βulgaria για λογαριασμό της Alpha Bank Βουλγαρίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εκστρατεία Corporate PR» για την καμπάνια «Εμβληματικά κτήρια στη Βουλγαρία», καθώς και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Green communications and Urban Environment».

Στην κατηγορία «PR Project of Media» η καμπάνια «Funny summer reading» που η εταιρία πραγματοποιεί αφιλοκερδώς για το ηλεκτρονικό ιστότοπο για παιδιά az-deteto.bg, απέσπασε το πρώτο βραβείο.

Ο κ. Ντίνος Αδριανόπουλος, αντιπρόεδρος του Civitas Group, δήλωσε σχετικά: «Τα φετινά βραβεία που απέσπασε η CIVITAS Bulgaria, μας καθιστούν πλέον ως ένα από τα πιο πολυβραβευμένα agencies της χρονιάς και αποτελούν μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της εταιρίας στη Βουλγαρία για την αξιόλογη πορεία της αλλά και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια».

Ο διαγωνισμός «PR Priz Awards 2015» είναι ετήσιος και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς στον χώρο της επικοινωνίας. Διεξάγεται κάθε χρόνο στη Σόφια και διοργανώνεται από το Bulgarian Public Relations Society (BDVO).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v