Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Grivalia: Νέος εκπρόσωπος της Eurobank o Απ. Καζάκος

Ο κ. Καζάκος είναι Γενικός ∆ιευθυντής και Επικεφαλής Στρατηγικής Οµίλου της EurobankErgasias Α.Ε. από τον Απρίλιο του 2015.

Grivalia: Νέος εκπρόσωπος της Eurobank o Απ. Καζάκος

Η Grivalia Properties ανακοίνωσε, ότι ο κ. Πέτρος Κατσούλας, µη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Α’ του ∆ιοικητικού της Συµβουλίου (το «∆.Σ.») και µέλος της Επιτροπής Αποδοχών - Ανάδειξης Υποψηφίων, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους την 28.5.2015.

Το ∆.Σ. στη σηµερινή συνεδρίασή του, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κατσούλα για τη συνεισφορά του στην πορεία της Εταιρείας, αποφάσισε την εκλογή του κ. Απόστολου Καζάκου στη θέση του και για το υπόλοιπο της θητείας του.

Ο κ. Καζάκος είναι Γενικός ∆ιευθυντής και Επικεφαλής Στρατηγικής Οµίλου της EurobankErgasias Α.Ε. από τον Απρίλιο του 2015. Από τον Αύγουστο του 2014 µέχρι το Μάρτιο του 2015 διετέλεσε Βοηθός Γενικός ∆ιευθυντής, Επικεφαλής Στρατηγικής Οµίλου & Επενδυτικών Σχέσεων της Εθνικής Τράπεζας. Πριν από την Εθνική Τράπεζα και συγκεκριµένα από το Σεπτέµβριο του 2013 κατείχε την θέση του Γενικού ∆ιευθυντή κι Επικεφαλή της ∆ιεύθυνσης Επενδυτικής Τραπεζικής, Αναδιαρθρώσεων και Επενδύσεων Κεφαλαίου της Γενικής Τράπεζας, του Οµίλου Πειραιώς.

Από το 1998 έως το 2013 κατείχε διάφορες θέσεις στον τοµέα της επενδυτικής τραπεζικής της Telesis και της Eurobank, ενώ από το 2010 κι έπειτα υπήρξε Αναπληρωτής ∆ιευθύνων Σύµβουλος της Eurobank Equities, του Επενδυτικού βραχίονα του Οµίλου της Eurobank. Έχει συµµετάσχει ως χρηµατοοικονοµικός σύµβουλος στις µεγαλύτερες ιδιωτικοποιήσεις του Ελληνικού ∆ηµοσίου, καθώς και σε µερικές από τις σηµαντικότερες ιδιωτικές εταιρικές συναλλαγές. Κατέχει µεταπτυχιακό τίτλο (MSc) σε ∆ιεθνή Χρεόγραφα, Επενδύσεις και Τραπεζική (ISMA) από το University of Reading (UK) και πτυχίο Λογιστικής.

Η ανωτέρω εκλογή θα τεθεί προς επικύρωση από την επόµενη Γενική Συνέλευση των µετόχων της Εταιρείας όπως ο νόµος ορίζει.

Εν συνεχεία το ∆.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώµα ως ακολούθως:

1. Νικόλαος Α. Μπέρτσος, µη εκτελεστικός Πρόεδρος

2. Wade Sebastian Burton, µη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος

3. Γεώργιος Χρυσικός, ∆ιευθύνων Σύµβουλος, εκτελεστικό µέλος

4. Απόστολος Καζάκος, µη εκτελεστικό µέλος

5. Τάκης Κανελλόπουλος, ανεξάρτητο µη εκτελεστικό µέλος

6. Γεώργιος Κατσιµπρής, ανεξάρτητο µη εκτελεστικό µέλος

7.Πλάτων Μονοκρούσος, µη εκτελεστικό µέλος

8. Γεώργιος Μπερσής, µη εκτελεστικό µέλος

9. ∆ηµήτριος Παπαδόπουλος, ανεξάρτητο µη εκτελεστικό µέλος

10. Γεώργιος Παπάζογλου, ανεξάρτητο µη εκτελεστικό µέλος

11. Ignace Charles Rotman, ανεξάρτητο µη εκτελεστικό µέλος

Υπενθυµίζεται ότι οι κ.κ. Κατσιµπρής, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος Παπάζογλου, και Rotman, ορίστηκαν ως ανεξάρτητα µη εκτελεστικά µέλη δυνάµει σχετικής απόφασης της από 8.11.2013 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των µετόχων της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v