ΘΕΣγάλα: Από τα ATM γάλακτος στο ...ράφι

Τα πρώτα βήματά του και στην αγορά του τυποποιημένου προϊόντος έκανε πριν από λίγες ημέρες ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα – Πιές. Το νέο προϊόν γάλα με κακάο, διατίθεται σε συσκευασία Tetra Pak των 500 ml προς 1 ευρώ.

ΘΕΣγάλα: Από τα ATM γάλακτος στο ...ράφι

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο το Euro2day.gr αποκάλυπτε ότι ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα – Πιές, που πουλά φρέσκο γάλα μέσω αυτόματων πωλητών, προχωρούσε στη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας και εμφιάλωσης γάλακτος, τα στελέχη του διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι δεν πρόκειται να μπουν στην αγορά του τυποποιημένου γάλακτος.

Αντιθέτως υποστήριζαν ότι η συγκεκριμένη επένδυσή αφορούσε στην πρώτη παστερίωση του γάλακτος και όχι στην είσοδό της ΘΕΣΓάλα− ΠΙΕς στο τυποποιημένο προϊόν.

Κι όμως οκτώ μήνες μετά ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα – ΠΙΕΣ, ο οποίος δημιούργησε ένα νέο trend στην ελληνική αγορά γάλακτος κοντά δύο χρόνια πίσω, εισήλθε και στην αγορά του τυποποιημένου προϊόντος.

Από τις 5 Ιουνίου στη Λάρισα και από τις 8 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, ο συνεταιρισμός μέσω των σημείων που έχει παρουσία με τους αυτόματους πωλητές τους, διαθέτει και το Θες CHOCO. Πρόκειται για το νέο προϊόν του συνεταιρισμού, γάλα με κακάο, το οποίο διατίθεται σε συσκευασία Tetra Pak των 500 ml προς 1 ευρώ.

Το συγκεκριμένο προϊον συσκευάζεται σήμερα στο εργοστάσιο τυποποίησης γάλακτος του Συνεταιρισμού Λαμίας, και αυτό γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η δημιουργία μονάδας επεξεργασίας και εμφιάλωσης γάλακτος του ΘΕΣΓάλα.

Το Θες CHOCO αποτελεί το πρώτο βήμα του ΘΕΣΓάλα στην κατηγορία των τυποποιημένων προϊόντων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα, όταν ολοκληρωθεί το εργοστάσιο που ετοιμάζει η ΘΕΣγάλα να εισέλθει και στην κατηγορία των τυποποιημένων τυροκομικών προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v