Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Epsilon Net: Με την PYLON Cloud συνδέθηκαν πράκτορες του ΟΠΑΠ

Η συγκεκριμένη λύση σχεδιάσθηκε εξ' ολοκλήρου από τον όμιλο Epsilon Net.

Epsilon Net: Με την PYLON Cloud συνδέθηκαν πράκτορες του ΟΠΑΠ

Από την 1η Μαΐου 2015, τα Μέλη του Συνεταιρισμού Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (ΣΕΠΠΠ) χρησιμοποιούν το PYLON Cloud για τις καθημερινές τους συναλλαγές που αφορούν την εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ και ιδιωτικών φορέων από τους τελικούς καταναλωτές, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Epsilon Net.

Η συγκεκριμένη λύση σχεδιάσθηκε εξ' ολοκλήρου από τον όμιλο Epsilon Net, καλύπτοντας:

Ταχύτητα καταχωρήσεων, ασφάλεια και ευκολία λειτουργίας για περισσότερα από 500 συνεργαζόμενα πρακτορεία πανελλαδικά, με χιλιάδες ημερήσιες συναλλαγές Δυνατότητα άμεσης ένταξης νέων πρακτορείων Διαφορετικές διαδικασίες είσπραξης ανά συνεργαζόμενο Οργανισμό Δυνατότητα online ενημέρωσης των Οργανισμών για τις εισπράξεις που τους αφορούν Δυνατότητα ελέγχου και κάλυψης ειδικών αναγκών από τον ΣΕΠΠΠ.

Χάρη στην τεχνολογία αιχμής που προσφέρει η πλατφόρμα PYLON, η μετάβαση των Πρακτόρων έγινε άμεσα, αξιοποιώντας στο έπακρο τον υφιστάμενο εξοπλισμό των καταστημάτων τους και μειώνοντας στο ελάχιστο τα κόστη αναβάθμισης.

Ταυτόχρονα, η αξιοπιστία της πλατφόρμας Microsoft Azure σε συνδυασμό με την τεχνολογία του PYLON Cloud προσφέρει στον ΣΕΠΠΠ ασφάλεια των δεδομένων με βέλτιστη ταχύτητα συναλλαγών.

Η κα Βάσω Αναγνώστου, αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου Epsilon Net, αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του Συνεταιρισμού για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Epsilon Net, δήλωσε:

«Για εμάς η συνεργασία μας με τον ΣΕΠΠΠ απέδειξε την αξιοπιστία και την δυναμική της πλατφόρμας PYLON σε έργα πληροφορικής που απαιτούν εξαιρετική ταχύτητα υλοποίησης με ειδικές απαιτήσεις, σε ενεργό περιβάλλον λειτουργίας που δεν επιτρέπει συμβιβασμούς».

Η Πρόεδρος του ΣΕΠΠΠ κα Α. Τζαμπαζλή δήλωσε: «Η παροχή ενός εύχρηστου και αποτελεσματικού εργαλείου λογισμικού στους συνεργαζόμενους Πράκτορες του ΣΕΠΠΠ αποτελεί υψηλή προτεραιότητα του Συνεταιρισμού, με στόχο τη διευκόλυνση της εργασίας τους και τη μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Ο ΣΕΠΠΠ, ανταποκρινόμενος στις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας πληροφοριών που τίθενται τόσο από τους συνεργάτες του (Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ, Τηλεπικοινωνιακοί Πάροχοι, Εταιρίες Ύδρευσης κλπ.), όσο και από το εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον, προχώρησε σε μια μεγάλη τεχνική και οικονομική επένδυση. Η επιτυχής συνεργασία με τον όμιλο Epsilon Net επέτρεψε την αναβάθμιση του λογισμικού εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων πρακτορείων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και την άμεση μετάπτωση σε αυτό χωρίς προβλήματα και διακοπές.

Ο ΣΕΠΠΠ, ανταποκρινόμενος πλήρως στις επιταγές των Συστημάτων Ποιότητας ISO που εφαρμόζει, καθώς και στις ανάγκες των Πρακτόρων, των Συνεργατών και των πολιτών εισέρχεται δυναμικά στη νέα ψηφιακή εποχή και υλοποιεί καινοτόμες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, πάντα με γνώμονα την υψηλή ικανοποίηση των συναλλασσόμενων μερών.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v