Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηνά: Ο.Κ. από Γ.Σ. στην ΑΜΚ με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 35 εκατ. με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, ενέκρινε μεταξύ άλλων η τακτική γενική συνέλευση της εταιρία Αθηνά ΑΤΕ στις 24/6/2015.

Αθηνά: Ο.Κ. από Γ.Σ. στην ΑΜΚ με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων
Η εταιρία Αθηνά ΑΤΕ ανακοινώνει ότι στις 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, όπου παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσώπησαν το 89,48% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, ήτοι 81.337.732 μετοχές.

Μεταξύ άλλων, η Γ.Σ. ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 35 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κεφαλαιοποιηθούν υποχρεώσεις της, καθώς και την αντίστοιχη τροποποίηση του Καταστατικού της. Προς τούτο διαβάστηκε και η Έκθεση του Δ.Σ. της εταιρίας, η οποία δικαιολογεί τους λόγους της ως άνω αύξησης, καθώς και τους λόγους που αυτή πρέπει να γίνει με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Παράλληλα, η Γ.Σ. ενέκρινε την υπογραφή παροχής υπηρεσιών μεταξύ της εταιρίας και των προσώπων του άρθρου 23α ή συνδεδεμένων εταιριών καθώς και τις μεταβιβάσεις, λόγω πωλήσεως, προς την J&P Άβαξ Α.Ε., όλων των μετοχών που κατείχε, επί των εταιριών:

- «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.»
- «Ολυμπία Οδός Α.Ε.»
- «Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε.»

Οι μεταβιβάσεις εγκρίθηκαν σύμφωνα με τους προβλεπόμενους όρους στα αντίστοιχα συμφωνητικά μεταβίβασης που υπεγράφησαν την 1η/4/2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v