Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MetLife: Απολύτως ασφαλή τα δικαιώματα των ασφαλισμένων

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας διαβεβαιώνει τους ασφαλισμένους ότι τα συμβόλαιά τους με την MetLife είναι απολύτως ασφαλή και ότι τα δικαιώματά τους δεν επηρεάζονται.

MetLife: Απολύτως ασφαλή τα δικαιώματα των ασφαλισμένων
Στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων στην Ελλάδα, η MetLife με ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει τους ασφαλισμένους και συνεργάτες της ότι με την ισχυρή οικονομική βάση που διαθέτει, είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της, ακόμα και σε έκτακτες περιστάσεις.

Όπως αναφέρει η εταιρία, συνεχίζει τις εργασίες της, θα πραγματοποιεί τις οικονομικές της συναλλαγές και θα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις προς τους ασφαλισμένους της, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Σε δήλωσή του, ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της MetLife στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Μαζαράκης, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους ασφαλισμένους μας ότι τα συμβόλαιά τους με την MetLife είναι απολύτως ασφαλή και ότι τα δικαιώματά τους δεν επηρεάζονται. Η εταιρία μας έχει ιδιαίτερα ισχυρή οικονομική βάση και έχει μεριμνήσει ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και κατά τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις της σε έκτακτες περιστάσεις».

Οι ασφαλισμένοι της εταιρίας μπορούν να επικοινωνούν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο καθώς και με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων (στο τηλέφωνο 210 8787777 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]). Ακόμη μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της MetLife (www.metlife.gr) η οποία θα ενημερώνεται τακτικά με τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v