Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

DAS Hellas: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η πληρωμή ασφαλισμένων και προμηθευτών

Η καταβολή των αποζημιώσεων καθώς και η πληρωμή όλων των προμηθευτών θα συνεχιστεί κανονικά και απρόσκοπτα, υπογράμμισε η CEO της D.A.S Hellas.

DAS Hellas: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η πληρωμή ασφαλισμένων και προμηθευτών
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas κα Νάντια Σταυρογιάννη έστειλε προς τους συνεργάτες και ασφαλισμένους της εταιρίας το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητοί ασφαλισμένοι,
αγαπητοί συνεργάτες

η D.A.S. Hellas με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα μας, θέλει να διαβεβαιώσει όλους τους ασφαλισμένους και συνεργάτες της ότι η λειτουργία όλων των τμημάτων τη εταιρίας, η κάλυψη όλων των ασφαλιστικών περιπτώσεων, η καταβολή των αποζημιώσεων καθώς και η πληρωμή όλων των προμηθευτών θα συνεχιστεί κανονικά και απρόσκοπτα.

Η D.A.S Hellas θα εξακολουθήσει να επιτελεί το κοινωνικό της έργο, το οποίο συνίσταται στην παροχή πρόσβασης στη Δικαιοσύνη για όλους τους ασφαλισμένους της.

Η ισχυρή οικονομική της βάση, καθώς και η άρτια οργάνωσή της, εγγυόνται ότι οι ασφαλισμένοι της θα μπορούν να απολαύσουν ανεμπόδιστα τις υπηρεσίες των συμβολαίων τους, έτσι ώστε και μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να μπορούν να βρουν το δίκιο τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v