Brokers Union: Αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων το α' εξάμηνο

Στόχος της εταιρίας το 2016 να αυξήσει την παραγωγή στα 50 εκατ. ευρώ.

Brokers Union: Αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων το α εξάμηνο

Παραγωγή ασφαλίστρων ύψους 8 εκατ. ευρώ κατέγραψε στο α' εξάμηνο του 2015 η εταιρία Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το αποτέλεσμα αυτό καταδεικνύει ότι παρά το υφεσιακό οικονομικό κλίμα, οι συνεργάτες της BU έχοντας αποκτήσει την υλικοτεχνική, οικονομική και διαδικαστική στήριξη που η εταιρία προσφέρει, επιτυγχάνουν εξοικονόμηση χρόνου και μείωση κόστους λειτουργίας οπότε και ασχολούνται πιο αποδοτικά με τις πωλήσεις αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιο τους.

Η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. θα συνεχίσει τη συσπείρωση διαμεσολαβητικών δυνάμεων κάτω από κοινή στέγη και κοινές υποδομές, την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών της και της πελατειακής της βάσης, με στόχο το 2016 να αυξήσει την παραγωγή στα 50 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v