Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα συνεργασία του ομίλου METRO με τη Viva Payments

Οι επισκέπτες των Metro Cash & Carry και My market θα έχουν την δυνατότητα να εξοφλούν με μετρητά, περισσότερους από 260 διαφορετικούς λογαριασμούς όπως ΔΕΚΟ, κινητή και σταθερή τηλεφωνία, τέλη κυκλοφορίας, ασφαλιστικών εταιριών κ.ά.

Νέα συνεργασία του ομίλου METRO με τη Viva Payments

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής του φιλοσοφίας και με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους καταναλωτές, ο όμιλος METRO AEBE ανακοινώνει την συνεργασία των καταστημάτων Metro Cash & Carry και My market με την Viva Payments.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, οι επισκέπτες των καταστημάτων Metro Cash & Carry και My market θα έχουν την δυνατότητα να εξοφλούν με μετρητά, περισσότερους από 260 διαφορετικούς λογαριασμούς όπως ΔΕΚΟ, Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία -ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone, Wind, Hellas On Line, Forthnet κ.ά-, Τέλη Κυκλοφορίας και Ασφαλιστικών εταιριών κ.ά.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος, καθ' όλο το ωράριο λειτουργίας τους, τα καταστήματα του ομίλου Metro μετατρέπονται σε σημεία εξόφλησης λογαριασμών, κάνοντας την ζωή των πελατών τους... καλύτερη!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v