Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Nubis στα BITE Awards 2015

Η εταιρία έλαβε το βραβείο Silver στην κατηγορία «Νέα Επιχείρηση ICT», στο πλαίσιο των Business IT Excellence Awards 2015.

Διάκριση της Nubis στα BITE Awards 2015
Το Βραβείο Silver στην κατηγορία «Νέα Επιχείρηση ICT» απέσπασε η εταιρία Nubis στα βραβεία Business IT Excellence Awards που διοργανώθηκαν για 5η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Nubis διακρίνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στα BITE Awards, καθώς το 2014 είχε τιμηθεί με το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Δραστηριότητα στο Εξωτερικό».

Το βραβείο παρέλαβε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Δημήτρης Λουκόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Η σημερινή διάκριση είναι πολύ σημαντική για την Nubis, καθώς στα τρία χρόνια λειτουργίας μας έχουμε την τιμή να βραβευόμαστε αδιάλειπτα από ένα θεσμό στον οποίο συμμετέχουν μεγάλοι και εδραιωμένοι όμιλοι πληροφορικής, γεγονός που επιβεβαιώνει την αρτιότητα και την καινοτομία των λύσεων που προσφέρει η εταιρία μας».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Nubis, παρά το γεγονός ότι η εμπορική παρουσία της ξεκίνησε μόλις το τελευταίο τρίμηνο του 2013, έχει φθάσει πλέον να έχει ένα πελατολόγιο με περισσότερες από 75 επιχειρήσεις. Ορισμένες από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν παρουσία και εκτός Ελλάδος. Αυτήν τη στιγμή, η Nubis έχει πελάτες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, την Τουρκία και τις Φιλιππίνες. Το δίκτυο συνεργατών της έχει ξεπεράσει τις 20 εταιρίες, επεκτείνεται, όμως, διαρκώς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Nubis έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα που περιλαμβάνει βασικές εφαρμογές για επιχειρήσεις (πλήρες ERP σύστημα, CRM, CMS, Διαχείριση Έργων, Διαχείριση εγγράφων Social Media Monitor, EBay & Amazon Commerce Publish Engine, B2B, B2C κ.ά.). Η πλατφόρμα και οι εφαρμογές της Nubis αξιοποιούν τις δυνατότητες του cloud και του διαδικτύου και οι πελάτες δεν χρειάζονται κανενός είδους εγκατάστασης λογισμικού στον υπολογιστή ή στην οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν. Επιπλέον, η υπηρεσία τιμολογείται με το σύστημα pay-as-you-go, καταργώντας έτσι τις ακριβές αδειοδοτήσεις για την χρήση ERP, ενώ δεν επιβαρύνεται και με κόστη συντήρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v