Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μινέττα: Πληρωμή ασφαλίστρων μέσω MoneyPlus - PayOnSpot

Μέσω της υπηρεσίας MoneyPlus - PayOnSpot οι πελάτες της Μινέττα μπορούν να εξοφλήσουν τα ασφάλιστρά τους, με χρήση του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής, σε περισσότερα από 450 σημεία πανελλαδικά, χωρίς να επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα.

Μινέττα: Πληρωμή ασφαλίστρων μέσω MoneyPlus - PayOnSpot

Μία ακόμη δυνατότητα για την πληρωμή ασφαλίστρων προσφέρει η Μινέττα στους ασφαλισμένους της, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των συνεργατών και των πελατών της.

Ειδικότερα, οι πελάτες της μπορούν να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους με μετρητά -με χρήση του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο τους- στα εξουσιοδοτημένα σημεία που προσφέρεται η υπηρεσία MoneyPlus - PayOnSpot. Για την υπηρεσία ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα.

Η συνεργασία της Μινέττα με την Access Payment Services - Ίδρυμα Πληρωμών Α.Ε., που παρέχει την υπηρεσία με άδεια της Τράπεζας της Ελλάδος, καθιστά εφικτή την πληρωμή σε περισσότερα από 450 σημεία πανελλαδικά τα οποία απαρτίζουν το δίκτυο MoneyPlus - Pay On Spot.

Μεταξύ αυτών είναι 442 εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος υπό τα εμπορικά σήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express, Carrefour και Terra Market και τα Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος Thireos Exchange.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ασφαλισμένος εξοφλεί σε σύντομο χρόνο αναμονής τα ασφάλιστρα του, ενώ επωφελείται και από το διευρυμένο ωράριο του δικτύου (απογεύματα και Σάββατα). Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το δίκτυο στο www.minetta.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v