Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Grivalia: Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γ.Σ.

Την απόκτηση ιδίων μετοχών έως 10% του μετοχικού κεφαλαίου, με ανώτατη τιμή αγοράς τα 10 ευρώ και κατώτατη το 0,25 ευρώ, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Grivalia Properties στις 30 Ιουλίου.

Grivalia: Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γ.Σ.

Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της που συνεδρίασε την 30ή Ιουλίου 2015 με απαρτία 88,51% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, αποφάσισε την παροχή άδειας για την απόκτηση ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920.

Ειδικότερα, βάσει της απόφασης η εταιρία θα προβεί σε αγορές ιδίων μετοχών εντός χρονικού διαστήματος 24 μηνών από την ημερομηνία λήψης της σχετικής απόφασης από τη γενική συνέλευση.

Ο μέγιστος αριθμός των ιδίων μετοχών που θα αποκτηθούν θα είναι έως 10% του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι το ανώτατο επιτρεπόμενο εκ του νόμου ποσοστό, το οποίο αντιστοιχεί σε 8.548.558 επιπρόσθετες μετοχές.

Η απόκτηση των ανωτέρω ιδίων μετοχών θα γίνει με ανώτατη τιμή αγοράς τα 10 ευρώ και κατώτατη το 0,25 ευρώ. Συνεπώς, το μέγιστο συνολικό κόστος του ανωτέρω προγράμματος θα ανέρχεται σε 85.488.580 ευρώ και το ελάχιστο συνολικό κόστος σε 2.137.140 ευρώ.

Η διάθεση των ιδίων μετοχών θα μπορεί να γίνει για όλους τους νόμιμους σκοπούς που προβλέπονται στην εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

Τέλος, το Δ.Σ. θα εξουσιοδοτηθεί να ρυθμίσει περαιτέρω κάθε επιμέρους θέμα και λεπτομέρεια για την εφαρμογή του ανωτέρω προγράμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v